keskiviikko 28. syyskuuta 2016

# Esko loves Kipinä

I-pentueemme vanhemmat tapasivat jälleen toisensa eilen illalla ja lopputulos oli toivotunlainen astutuksen sujuttua kuin rasvattu. Odotammekin nyt iloisia ja ihmisystävällisiä punavalkoisia pentusia syntyväksi marraskuun 29. päivän tienoilla :) Tiedustelut ja varaukset ovat tervetulleita!

Astutuksen jälkitunnelmissa juuri ennen Kipinän kotiinlähtöä. Esko kosiskelee Kipsua aivan kuin tunnustellen olisiko typy valmis uusintakierrokseen ;) (c) Heli Myllynen

lauantai 10. syyskuuta 2016

Ei kahta ilman kolmatta...

...tai kolmas kerta toden sanoo. Nämä sanonnat tuntuvat kuvastavan tämän vuoden pentuesuunnitelmiamme! Olemme nimittäin vielä kertaalleen muuttaneet sulhoja. Tällä kertaa niin, että vaihdoimme poitsut päittäin eli odotamme marras-joulukuussa Eskon ja Kipinän pentuja sekä Dion ja Enderin pentuja. Enderin pentue toteutetaan yhdessä tämän kasvattajien kanssa ja muutos päätettiin tehdä heidän esittämästään toiveesta.

Kipinän samassa taloudessa asuva siskopuoli Evita aloitti juoksut jo kaksi viikkoa sitten. Olemme odottaneet Kipinän seuraavan Evin esimerkkiä päivänä minä hyvänsä! Kotonamme asuva Sohvi on aloittanut merkkailun ja Santos on kovin kiinnostunut sekä Sohvin että Enderin takapuolesta ja pissoista. Täälläkin siis valmistaudumme juoksujen alkamiseen hyvin pian!

Ja lopuksi vielä linkki päivitettyihin pentuetietoihin: http://naturesmasterpiecebasenjis.blogspot.fi/p/blog-page_18.html